NAVIJAČI BRANITELJIMA

Uvijek vjerni i nogometne zvijezde za Vukovar

17.09.2009 u 17:00

Bionic
Reading

Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije Uvijek vjerni organizirat će u subotu, 19. rujna, u Bogdanovcima nogometnu utakmicu između izabrane selekcije Uvijek vjerni i selekcije Vukovara

Prije same utakmice članovi kluba navijača, kao i svi igrači, otići će u posjet hrvatskom gradu heroju Vukovaru gdje će i obići njegova spomen obilježja.

Ovu gestu sportaši i navijači čine u spomen braniteljima, a tim činom žele odati počast žrtvama i herojima Domovinskog rata. Događaj podupire i Hrvatski nogometni savez.

Napomenimo da će za selekciju Uvijek vjerni nastupiti i brojni bivši hrvatski reprezentativci i mnogi drugi poznati nogometaši poput Igora Cvitanovića, Miroslava Žitnjaka, Ivice Kuleševića, Maria Osibova, Nikice Miletića, Ilije Topića, Seada Halilovića, Vjekoslava Škrinjara, Edina Mujčina, Zemira Mujčina, Manuela Bisakua, Miroslava Bičanića, Silvia Marića, Gorana Vlaovića, Nikole Jurčevića, Alena Peternaca i Petra Krpana. Utakmica počinje u 17 sati.

Nakon utakmice druženje se nastavlja u spomen domu u Bogdanovcima.

Pozivamo sve koji to mogu da svojom nazočnošću uveličaju ovu atraktivnu nogometnu predstavu i plemenitu gestu sportaša u čast hrvatskim braniteljima.