BIZARAN PREKID

Usred NBA utakmice konobar zalio domaćeg igrača pivom!

21.01.2015 u 13:03

Bionic
Reading

Na NBA utakmici između Denver Nuggetsa i aktualnih prvaka San Antonio Spursa, koju su gosti dobili 109:99, već u prvoj četvrtini dogodio se kraći prekid

Razlog je bio nekoliko litara pive koja se prosula po parketu i jednom igraču Denvera, a sve se dogodilo u sekundi. Igrač domaćih Randy Foye borio se za loptu s igračem Spursa Kawhijem Leonardom te je u jednom trenutku pao na stražnjicu i nogama je, ni kriv ni dužan, naletio na pladanj pun piva koju je gledateljima u prvom redu nosio konobar. Naravno, zbunjeni konobar nakon ovog malog incidenta prasnuo je u smijeh, a dječaci koji brišu parket bacili su se na posao kako bi se utakmica mogla nastaviti.


Dio pive prosuo se i po borbenom Foyeu, suigraču BiH reprezentativca Jusufa Nurkića, a ostatak po gledateljima koji su platili najskuplje ulaznice. Međutim, treba reći kako dio krivice snosi i NBA liga jer ovo nije prvi puta da se događa nešto slično, a konobari samo rade svoj posao. Naime, Liga dozvoljava svim klubovima da gledatelje konobari služe i za vrijeme trajanja utakmice. Kako je izgledao ovaj bizaran pivski sudar pogledajte u prilogu.