KOLAPS?!

Uskok pozvan i u Dinamo

09.12.2011 u 16:13

Bionic
Reading

Pet dana nakon izbora i dva dana nakon najveće europske sramote u povijesti kluba, Dinamo lako bi mogli posjetiti istražitelji Uskoka

'Boli te k***c koliko sam platio stolice. Platio sam ih sam i sigurno neću polagati račune nekakvim inicijativama ili što su već', nedavno se Zdravko Mamić osvrnuo na pitanje postavljeno iz navijačkih krugova koje glasi: 'Koliko su plaćene stolice na Dinamovom stadionu?'

Prema novim informacijama, koje je objavio Index, morat će. Uskok je došao u posjed dokumenata koji pokazuju da je Dinamo stolice iz Turske kupio prema nepovoljnijoj cijeni, i to putem (sasvim nepotrebnog) posrednika.

I sada, klasični hrvatski dodatak. Posrednik je tvrtka Duo-Gastronomija d.o.o. u vlasništvu Dinamovog direktora nabave Dražena Miličevića. Uskoku je, uz dokumentaciju, u anonimnoj prijavi naznačeno da je riječ o možebitnom sklapanju štetnog ugovora, zloporabi ovlasti u gospodarskom poslovanju, povredi ravnopravnosti u gospodarskom poslovanju te o pranju novca.

Podsjetimo, samo sat vremena ranije Uskok je posjetio i Hrvatski nogometni savez te pokrenuo istragu o možebitnom namještanju utakmica. Uhićeni su Željko Širić i Stjepan Djedović. Čini se da se nova vlast odlučila pozabaviti eventualnim nezakonitostima u hrvatskom nogometu.