SVE DALJE OD DOGOVORA

Upitno gostovanje Barce na Poljudu!

31.01.2011 u 19:52

Bionic
Reading

Dugo najavljivano gostovanje katalonskog diva Barcelone na Poljudu povodom stotog rođendana Hajduka dovedeno je u pitanje zbog neodgovarajućeg termina i zauzetosti najvećih zvijezda Barcelone

Hajduk je prije dva mjeseca poslao Barceloni dopis u kojem traži promjenu datuma gostovanja na Poljudu, prvotno planiranog za 25. srpnja, jer mu datum ne odgovara zbog europskih utakmica. Također, zatražio je i popust jer najveće zvijezde Barcelone poput Messija i Bruna Alvesa neće moći doći na Poljud zbog reprezentacijskih obaveza.

Barcelona je odgovorila da promjena datuma nije moguća zbog unaprijed planiranih obaveza kluba, a ni pitanje sastava momčadi nije podložno pregovorima jer je pitanje momčadi isključivo u ingerenciji trenera Guardiole. U Hajduk nisu najsretniji Barceloninim odgovorom, korespondencija oko gostovanja najpopularnije nogometne momčadi današnjice nastavlja se i dalje, no iz svega bi se moglo zaključiti da je Barcelona nešto dalje od Poljuda nego što je to bila prije dva mjeseca.

Kakvo je financijsko stanje poljudske blagajne, možda je tako i bolje, jer dva milijuna eura bi se itekako moglo pametno iskoristiti. Primjerice, za slaganje momčadi.