ODLUKA SA SJEDNICE

UO Cibone: Neka Zagreb odmah uđe u klub

01.12.2010 u 08:49

Bionic
Reading

Upravni odbor košarkaškog kluba Cibona je na sjednici održanoj 30. studenog odlučio da će od Grada Zagreba odmah zatražiti delegiranje njegovih predstavnika u organe upravljanja kluba, priopćeno je u srijedu navečer iz Cibone

Također, Upravni odbor je najavio da će pripremiti i organizirati Izvanrednu skupštinu kluba polovicom prosinca ove godine, koja će biti otvorena za sve zainteresirane pojedince, asocijacije i medije.

Upravni odbor Cibone primio je predstavnike Akcije 'Za spas Cibone' i upoznao ih sa stanjem u klubu, aktima svoga djelovanja te drugom važnijom dokumentacijom vezanom uz neka aktualna sporenja s Gradom.

'Upravni odbor s indignacijom odbija sadržaj, retoriku i način jučerašnjeg obraćanja javnosti gradonačelnika Milana Bandića i ostaje bez komentara na to', kaže se na kraju priopćenja iz Cibone.

Najtrofejniji hrvatski košarkaški klub nalazi u teškoj financijskoj situaciji budući da, po pisanju medija, duguje oko 60 milijuna kuna, a u utorak je na konferenciji za novinare zagrebački gradončelnik Milan Bandić izjavio da u Ciboninu blagajnu neće uplatiti niti jednu lipu sve dok cijela uprava ne podnese ostavku. Također, ustvrdio je da je Cibona jedini klub koji ilegalno posjeduje prostorije, te da se protupravno uknjiženi prostori moraju vratiti Gradu Zagrebu.