HVALA TI, IVICE

Umjesto trofeja, Olića tješili transparenti

17.05.2009 u 11:46

Bionic
Reading

Iako se Ivica Olić iskreno nadao da bi sa svojim HSV-om mogao do barem jednog od tri trofeja za koje su se borili do unazad dva tjedna (prvenstvo, njemački Kup, Kup UEFA), hrvatski reprezentativac Hamburg napušta praznih ruku

Iako su bili u mogućnosti osvojiti njemački kup, zatim Kup UEFA te Bundesligu, igrači HSV-a svojim su navijačima na kraju sezone pružili još jedno razočaranje - poraz od Kölna. Naravno, u takvom raspoloženju teško je bilo očekivati aplauz - a ipak ga je na kraju za njega uspješne sezone dobio naš Ivica Olić.

Osim što je zabijao važne golove za svoj klub, potpisao je i ugovor života s minhenskim Bayernom, a na oproštaju od kluba navijači su mu priredili dirljiv oproštaj.

Na brojnim transparentima podrške pisalo je 'Danke, Ivica, alles Gute' (Hvala Ivice, sve najbolje) ili 'Ivica Olić, danke für alles, gib mir bitte dein trikot' (Ivica Olić, hvala za sve, molim te tvoj dres), a na izlasku s terena pobrao je i veliki pljesak te poklon kluba koji mu je uručio sportski direktor Dietmar Beiersdorfer.

U posljednjem kolu Bundeslige, HSV gostuje u Frankfurtu kod Eintrachta.