NESPORTSKA GESTA

Umjesto 'ruke', Van Persie i Caldwell se skoro potukli

17.04.2012 u 12:54

Bionic
Reading

Nogometaši Arsenala u ponedjeljak navečer su igrali utakmicu 34. kola domaćeg prvenstva te su doživjeli iznenađujući poraz od gostujućeg Wigana

Nogometaši Arsenala imali su priliku u ponedjeljak učvrstiti se na trećoj poziciji engleskog prvenstva jer u goste im je stigao Wigan, koji se grčevito bori za ostanak u najjačem razredu engleskog nogometa. No 60.100 domaćih navijača na kraju je pognutih glava otišlo sa stadiona Emirates jer su gosti slavili 2:1.

A domaćini su šok, od kojeg se nisu uspjeli oporaviti do kraja utakmice, doživjeli već na startu utakmice. U sedmoj minuti zabio im je Franco di Santo, a u osmoj Jordi Gomez. Pogodak nade za domaćine relativno brzo nakon primljenih golova, u 21. minuti postigao je Thomas Vermaelen, no nakon toga Arsenalovi igrači više nisu zabijali pa su na kraju utakmice morali pružiti ruku suparnicima.

A učinili su to svi osim Robina van Persieja, koji je odbio ruku Škota Garyja Caldwella. Vjerujemo da su pritom, baš kao i u nekim duelima tijekom utakmice, izmijenili i pokoju ružnu riječ, jer nakon što se Van Persie predomislio, ni Caldwell više nije želio prihvatiti ruku Nizozemca.

Nažalost, sportsko ponašanje ovoga puta palo je na ispitu.