ZADRŽANA DVA NAVIJAČA

Umjesto na Sirtakiju, u bolnici i zatvoru

08.10.2011 u 09:22

Bionic
Reading

Umjesto zabave uz Sirtaki, hrvatski su navijači u petak u Ateni vidali rane. Što zbog teškog i sramotnog poraza, što zbog sukoba u kojem je jedan mladić ostao bez dijela prsta. A pritom i policijske nekorektnosti, zbog čega su trojica hrvatskih simpatizera završila u policiji. Jednoga su ipak ujutro pustili

Doputovali su navijači iz svih krajeva Hrvatske, žrtvovali vrijeme i novac, a sve u nadi da možda u Ateni ipak nađu utjehu za 'promašeni' SP i igru koja više ne nudi spektakl i zabavu.

Međutim, na stadionu u Pireju dobili su pljusku, jer igra Bilićeve momčadi bila je bezidejna, dosadna i neučinkovita, a dodatni su poraz doživjeli i na tribinama gdje su se među grčke navijače ubacili i srpski provokatori.

Naime, domaći su navijači među naše bacili tri eksplozivne naprave, od čijih se detonacija vjerojatno stadion trese još i sad, potom su ih gađali i bakljama, dok je policija to sve gledala prilično inertno, a po svršetku utakmice hapsila je naše navijače.

Što je najgore od svega, jedan od hrvatskih navijača ostao je bez dijela prsta, zbog čega je cijelu noć proveo u bolnici, no na svu sreću u subotu ujutro se javio i po svemu sudeći tijekom nedjelje će stići u Hrvatsku.

Od trojice privedenih navijača jednog su nakon pregledavanja snimke sa stadiona pustili već tijekom noći, dok će dvojica najvjerojatnije pred istražnog suca.