potpuno razočarao

Umjesto da Bale postane vođa Reala, odzvonilo mu je: Makni se i napravi mjesta za klinca...

19.02.2019 u 16:48

Bionic
Reading

Nakon još jedne razočaravajuće predstave u nedjelju protiv Girone, Gareth Bale prokockao je svoje posljednje kredite kod Santiaga Solarija i do kraja sezone bit će rezerva tinejdžeru Viniciusu koji se pokazao kao bolje rješenje za Real...

Velški 29-godišnji krilni napadač trebao je nakon odlaska Cristiana Ronalda biti novi vođa Reala, barem u napadačkom dijelu igre, ali umjesto toga više nije u stanju niti igrati kao prvotimac za 'kraljevski klub'.

  • +5
La liga, Real Madrid - Girona Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zabio je u Primeri ove sezone samo šest golova i u posljednje vrijeme u očajnoj je formi, što je kulminiralo još jednom lošom predstavom ove nedjelje u porazu od Girone, neuspjehu koji bi mogao biti fatalan za Realove ambicije u španjolskom prvenstvu.

S druge strane, 18-godišnji Vinicius Junior kad god igra pod Solarijem Real pobjeđuje, a draži je i navijačima koji Baleu ne mogu oprostiti što u šest godina u Madridu nije još naučio niti osnove španjolskog jezika.

U svakom slučaju, dnevnik Marca naglašava kako debate oko mjesta u početnih 11 više nema, uz Benzemu i Vazqueza u napadu će u bitnim utakmicama u završnici sezone kod Solarija igrati Vinicius, dok je Bale bez ikakve sumnje zreo za prodaju već ovog ljeta. U Premiershipu ima dovoljno zainteresiranih bogatih klubova...