RONALDO ZAMJENA MESSIJA

Umjesto Barcelone na Poljud dolazi Real

06.02.2011 u 09:03

Bionic
Reading

Pregovori Hajduka s Barcelonom zašli su u slijepu ulicu i Splićani se okreću prvotnoj varijanti, obnovili su pregovore s madridskim Realom, koji su na Poljud pozvali još u ljeto 2006. godine

Nakon što su zapeli pregovori oko dolaska Barcelone u Split na rođendansku proslavu Hajduka, a u pokušaju da spase što se spasiti dade, čelni ljudi Hajduka sjetili su se Barceloninog najvećeg rivala, madridskog Reala. Navodno su već stupili u pregovore i ako dolazak Barcelone doista propadne, Real bi trebao na ljeto gostovati na Poljudu.

Real je bio prvotna želja čelnika Hajduka, štoviše, nekadašnji predsjednik Branko Grgić ugostio je jednako tako bivšeg predsjednika Reala Ramona Calderona, koji je, oduševljen prijemom na Poljudu, obećao kako će učiniti sve da Real uveliča proslavu jubilarnog, stotog rođendana Hajduka.

No promjenom vlasnika prve fotelje na Poljudu, promijenile su se i želje, novo vodstvo kluba pozvalo je Barcelonu i sve do nedavno Real se više nije spominjao. No sada je kraljevski klub ponovno aktualan, prvenstveno zbog zauzetosti Barcelone te nešto niže cijene i mogućnosti da u Split dođu u gotovo kompletnom sastavu.