NEW YORK ŠOU

Ultra zvijezde na Nikeovoj promociji ljetnih noviteta

22.02.2012 u 10:53

Bionic
Reading

Sportaši od Carla Lewisa i Derona Williamsa do nekih od najvećih zvijezdi atletike prisustvovali su promociji nove i po mnogočemu revolucionarne sportske opreme koju je na tržište izbacio Nike

Čelnici svjetski poznate sportske marke Nike, u društvu velikih sportskih imena, predstavili su u utorak u New Yorku seriju najmodernijih proizvoda koji će sportašima, kako profesionalcima, tako i amaterima, olakšati njihove svakodnevne sportske aktivnosti. Riječ je o Nike Flyknitu, Nike Pro TurboSpeedu, Nike Zoom čepovima, košarkaškom odijelu Nike Hyper Elite i Nike Hyperdunku.

Predsjedniku i glavnom izvršnom direktoru tvrtke Marku Parkeru pridružili su se jedan od najznačajnijih atletičara svih vremena, Carl Lewis, i drugi vrhunski sportaši, kao što su Deron Williams, košarkaš New Jersey Netsa, Tamika Catchings, košarkašica Indiana Fevera, Carmelita Jeter, aktualna svjetska prvakinja na 100 metara i trenutno najbrža žena na svijetu, Walter Dix, drugoplasirani na Svjetskom prvenstvu na utrci na 100 i 200 metara, Anastazija Kapačinskaja, ruska trkačica i trećeplasirana na 400 metara na Svjetskom prvenstvu 2011. godine, Sergej Šubenkov, ruski i europski prvak do 23 godine u trčanju s preponama, i Abdi Abdirahman, američki maratonac i sedmerostruki prvak SAD-a, da bi predstavili Nikeove najnovije inovacije.

'Danas predstavljamo tehnologiju za koju vjerujemo da ima potencijala poboljšati sportske performanse. Nike je oduvijek bio odlučan u donošenju najboljih inovacija za sportaše na svim razinama i danas smo to učinili na jako značajan način', kazao je tom prigodom Parker.