KVALIFIKACIJE ZA EL

Ulaznice za prvu europsku utakmicu Hajduka u slobodnoj prodaji; evo što sve morate znati

12.07.2019 u 10:17

Bionic
Reading

Od utorka (9. srpnja) je u tijeku prodaja ulaznica za drugu utakmicu 1. pretkola Europske lige Hajduk - Gzira United koja je na rasporedu 18. srpnja na Poljudu s početkom u 20 sati

Prva tri dana (od utorka do četvrtka) ulaznice za utakmicu ekskluzivno mogu kupiti samo aktivni članovi Hajduka (online i na svim prodajnim mjestima). Od petka 12. srpnja ulaznice idu u slobodnu prodaju.

Svi aktivni članovi Hajduka mogu preuzeti jednokratni kod na članskom sučelju (Hajduk.hr) te mogu kupiti jednu ulaznicu uz predočenje koda. S kodom koji ste dobili na članskom sučelju može se obaviti kupnja na platformi ticketshopa i na svim prodajnim mjestima uz predočenje koda. Ako kupujte ulaznicu u Odjelu za članstvo potrebno je samo predočiti člansku iskaznicu, a kod će Vam biti izdan prilikom kupnje ulaznice.

Ako do sada niste bili član ili trebate obnoviti članarinu, možete to također obaviti preko članskog sučelja i nakon toga dobiti potrebni kod. Vrijedi pravilo jedan član/jedan kod/jedna ulaznica. Ako želite kupiti ulaznicu za drugog člana ili više njih potrebno je predočiti njihovu člansku iskaznicu i dodijeljeni kod.

Za slučaj problema s kodom i nemogućnost realizacije kupnje temeljem koda, otvorena je posebna e-mail adresa kod@nashajduk.hr.

  • +10
Hrvatski Telekom Prva liga, 36. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

PRODAJNA MJESTA:

- Online

- Odjel za članstvo na Poljudu - od 8 do 20 sati radnim danom, vikendom ne radi

- HNK Hajduk Fan shop Grad (pored HNK) - svakim danom od 9 do 22 sata, a nedjeljom od 10 do 18 sati

- Cro Fan Shop City Center one i Mall of Split - svakim danom od 9 do 22 sati, Marmontova ulica - svakim danom od 8 do 22 sata

- Ticketshop.hr (na linku možete pronaći prodajna mjesta)

*Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po redovnim cijenama do 17. srpnja u 23.59 sati

*Prodajna mjesta na kućicama oko stadiona na dan utakmice od 17 sati

NAPOMENE:

- Sezonske ulaznice vrijede za ovu utakmicu i s njima se ulazi na stadion. Na sljedećoj poveznici možete pronaći sve informacije vezano uz sezonske PRETPLATE.

- Cijena dječje ulaznice za tribine Sjever, Istok, Zapad iznosi 50% redovne cijene ulaznice za odrasle, dok za Obiteljsku tribinu vrijedi fiksna cijena u iznosu od 10 kuna (vrijedi za djecu do navršenih 14 godina).

- Za slučaj da član nema pristup internetu, KOD kojim ostvaruje pravo na kupnju ulaznice može preuzeti isključivo u Odjelu za članstvo uz predočenje članske iskaznice.

- Gledatelji koji eventualno budu imali problema s ulaskom na stadion moći će se obratiti na naš HELP DESK koji će se nalaziti u kućici nasuprot istočne tribine.