DANAS TOČNO U PODNE

Uključite se u videochat s 'Medvjedima'!

23.03.2010 u 09:24

Bionic
Reading

Kapetan 'medvjeda' Alan Letang i pouzdani golman Gašper Krošelj u srijedu će gostovati na jednosatnom videochatu na tportalu. Chat počinje točno u podne

Alan Letang i Gašper Krošelj gostovat će u srijedu u podne na videochatu tportala. Bit će to prilika za kratki razgovor sa zagrebačkim sportskim zvijezdama te mogućnost da i posjetitelji tportala i ljubitelji hokeja na ledu postave svoja pitanja dečkima. S obzirom na hokejašku ludnicu koja već mjesecima vlada Zagrebom, nema sumnje da će biti puno pitanja.

Sezona Medveščaka je završena porazom od Red Bulla u polufinalu Ebel lige, a pripreme za novu  započele su već dan nakon tog salzburškog poraza. Kapetan Letang produljio je vjernost s 'medvjedima', a samo koji dan kasnije svoj potpis na ugovor stavio je i Frank Banham, vjerojatno najbolji hokejaš ovosezonskog Ebela. Uz eventualni ostanak oba golmana, hrvatskih Kanađana i dolazak još kojeg stranca s one strane Velike bare, navijači se mogu nadati još jednoj spektakularnoj hokejaškoj sezoni.