PRVI PUTA U POVIJESTI

UFC se odlučio na šokantan, ali pošten potez

21.06.2012 u 16:06

Bionic
Reading

Pogođeni brojnim ozljedama, koje je u posljednjih par mjeseci sve teže postalo pratiti, UFC je odlučio po prvi puta u svojoj povijesti povući jedan potez. Svi koji su kupili ulaznicu za UFC 147 mogu je vratiti te dobiti puni plaćeni iznos natrag

Antonio Rodrigo Nogueira, Michael Bisping, Jose Aldo i borac iz glavnog meča večeri Vitor Belfort neka su od imena koja su trebala nastupiti ovog vikenda u Belo Horizonteu na UFC-u 147, no zbog ozljeda morali su odgoditi svoj meč. UFC je stoga procijenio kako bi bilo korektno ponuditi nezadovoljnim fanovima povrat ulaznice.

'Zbog promjena na fight cardu, fanovi koji su kupili ulaznicu imaju tri dana vremena za odlučiti hoće li tražiti povrat punog iznosa plaćenog za ulaznicu', objavila je Zuffa, vlasnik UFC-a.

Korektan potez koji će definitivno naići na odobravanje među fanovima UFC-a, iako su čelnici organizacije bez obzira na sve ozljede i dalje uspjeli sastaviti prilično atraktivan fight card, pa se ne očekuje previše nezadovoljnika koji će tražiti svoj novac natrag.