KOLJENO PRVAKA

UFC prvo u panici, kasnije nastupilo olakšanje

29.05.2012 u 12:19

Bionic
Reading

Ljubitelji MMA i čelnici UFC-a mogu odahnuti. S koljenom prvaka Andersona Silve bit će sve u redu, pa tako njegov meč protiv Chaela Sonnea nije upitan

Brazilski majstor borilačkih vještina na jednom treningu je ozlijedio koljeno te je završio u liječničkim rukama na pregledu. Razmišljalo se o najgorem scenariju, odnosno kako Anderson Silva neće biti spreman za 7. srpnja kada ga na UFC-u 148 očekuje obrana naslova, ali uskoro su stigle dobre vijesti.

'Prijatelji, moje koljeno je jako dobro. Opustite se, 7. srpnja završit ću posao', napisao je na jednoj društvenoj mreži Brazilac.

Inače, borba Silva vs. Sonnen je jedan od najiščekivanijih uzvrata u povijesti ovoga sporta. Njih dvojica su se susrela na UFC-u 117 kada je brbljavi Amerikanac dominirao četiri runde, ali je Brazilac u petoj rundi 'polugom' stigao do trijumfa.

Njihov drugi meč se prvo trebao održati na UFC-u 147 u Rio de Jaineru, ali je kasnije prebačen u Las Vegas. Jedan od razloga je bila sigurnost, jer brazilski navijači ne mogu smisliti Sonnena kojeg su na jednoj novinskoj konferenciji napali čak i elektrošokerom

Najbolje od Andersona Silva