DOSTA MU JE BATINA

UFC-ova zvijezda Lesnar prekida karijeru

28.12.2010 u 09:17

Bionic
Reading

Nakon samo sedam mečeva u 'slobodnoj borbi' Brock Lesnar bi mogao zaključiti karijeru. Bio bi to zasigurno šok i za organizaciju UFC, ali i za fanove nabildanog Amerikanca

Prema novinaru Yahoo Sportsa Daveu Meltzeru, a kojeg prenosi nekoliko borilačkih portala, bivši UFC-ov prvak želi napustiti svijet borbe.

Prema informacijama kojima raspolaže novinar, Lesnar je odluku donio nakon što ga je u posljednjem meču isprebijao Cain Velasquez. Tada je Amerikanac došao do zaključka da je u godinama kada nije pametno riskirati težu ozljedu. Naime, novca je zaradio sasvim dovoljno, a poslovi koje je pokrenuo idu mu vrlo dobro.

Novinar Meltzer tvrdi kako Lesnar od te borbe (23. listopada) nije proveo ni dana na treningu, ne javlja se uopće na pozive čelnika UFC-a i da većinu vremena provodi u lovu i sa svojom obitelji.

Naravno, Lesnar se ipak ne bi odrekao 'borbe', već bi se vratio u društvo 'kečera' gdje ipak ne riskira teške ozljede kao što su moguće u UFC-u. Tako mu je organizacija World Wrestling Entertainment ponudila da dođe u 'staro jato'.

Lesnar u UFC-ovoj karijeri ima sedam mečeva (dva poraza), a jedan dio njegovog života u 'oktogonu' obilježila je i bolest (crijevna viroza) nakon koje se jedva oporavio.

Velasquez je razbio Lesnara