I TO JE...

UFC-ov prvak pred košarkaškim izazovom

12.07.2012 u 07:00

Bionic
Reading

UFC-ov prvak Jon Jones gostovao je u ESPN-ovoj emisiji SportsNation gdje je morao pogoditi jednu tricu te je za to imao pravo na tri pokušaja

Prvak u poluteškoj kategoriji pokušava popraviti svoj imidž koji je 'uprljan' nakon što je imao prometnu nesreću u alkoholiziranom stanju. I tako dok čeka presudu (31. srpnja) Jon Jones trenira te sudjeluje u raznim američkim emisijama zabavnog karaktera. Sada je bio gost ESPN-a.

U sportskoj emisiji je morao pogoditi tricu za što je imao pravo na tri pokušaja. Prvi njegov šut je bio katastrofalan što je izazvalo smijeh kod voditelja i vjernih fanova, ali već u drugom šutu lopta je prošla kroz mrežicu.

Ovaj izazov je Jon Jones uspješno položio, ali je zato nešto ranije u jednom intervjuu priznao kako nije zainteresiran za puno teži zadatak – meč protiv prvaka srednje kategorije Andersona Silve.

'Bit ću potpuno iskren, u tom meču oboje možemo jako puno izgubiti. Jedan prema drugome imamo ogromno poštovanje, a i uostalom nalazimo se u različitim kategorijama', rekao je Jones te dodao:

'Tu su i sponzorski ugovori koji su prilično veliki, a ključna stvar da ih zadržimo je da nastavimo pobjeđivati. Ako se sučelimo, netko će biti poražen, netko će ostati bez titule. Ne želim biti taj koji će prebiti Andersona Silvu, ali isto tako i ne želim biti taj koji će izgubiti od njega, to je porazna situacija za oboje.'