NOVE INFORMACIJE

UFC-ov prvak nije bio sam, ozlijeđene i dvije cure

31.05.2012 u 13:00

Bionic
Reading

Jedan od najboljih UFC-ovih boraca i prvak u poluteškoj kategoriji Jon Jones ovog je tjedna pred sudom priznao krivnju za uzrokovanje prometne nesreće u alkoholiziranom stanju

Pojavile su se nepoznate informacije vezane u incident koji je razljutio čelnike UFC-a. Kako piše Fighters Only, Jones u trenutku udarca u stablo nije bio sam u autu.

Na YouTubeu je još prije desetak dana objavljena kratka videosnimka raskrižja na kojem se dogodila prometna nesreća, no uz opis snimke naknadno je dodan komentar u kojem se navodi da su u autu s Jonesom bile dvije cure koje su također lakše ozlijeđene.

'Dvije djevojke koje su bile s njim u autu također su odvezene u bolnicu zbog lakših ozljeda na licu. Jonesu je bio raskrvavljen nos zbog udarca licem u zračni jastuk', napisao je očito netko tko živi u neposrednoj blizini mjesta prometne nesreće, prenosi Fight Site.

Navodno je riječ o dvije 25-godišnjakinje kojima je pružena pomoć u bolnici Wilson u Johnson Cityju.

Jonesovo pojavljivanje u javnosti još uvijek se čeka, a za 19. lipnja je zakazano objavljivanje presude. U međuvremenu ga čeka procjena stupnja ovisnosti o alkoholu.

Mjesto gdje je Jones udario