BILO JE BOLJIH?

Uefa opalila šamar Messiju, navijači Barcelone ne mogu vjerovati

14.09.2017 u 18:08

Bionic
Reading

Prema izboru Uefe Lionel Messi nije se našao u idealnoj momčadi prvog kola Lige prvaka, iako je odigrao fantastično u derbiju protiv Juventusa i s dva pogotka poveo Barcelonu prema pobjedi...

Vjerojatno nije najvažnija nogometna vijest na svijetu, ali Uefa je uspjela iznervirati navijače Barcelone nakon što je objavila svoju idealnu momčad prvog kola Lige prvaka.

  • +14
Lionel Messi - jedan od najvećih nogometaša svih vremena Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, tamo se nije našlo mjesta za Lionela Messija iako je odigrao briljantnu utakmicu protiv Juventusa u kojoj je zabio dva pogotka, a treći Ivana Rakitića također je pao nakon njegove akcije.

Nadležni za ovaj izbor u krovnoj europskoj organizaciji ipak su dali prednost Ronaldu, Kaneu i Cavaniju u napadu, što katalonskim medijima i ljubiteljima nogometa nije dobro sjelo. Posebno glasno protestira dnevnik El Mundo Deportivo.

U veznoj liniji idealne momčadi našli su se Fellaini, Pardo i Kimmich, u obrani Azpilicueta, Ramos, Stoner i Zappacosta, a na golu vratar Rome Alisson.

Sastav je kreiran uz napomenu da su ovi igrači donijeli najviše bodova u 'fantasy' natjecanju u kojem navijači biraju svoju momčad uoči početka utakmica.

Messi je u 2017. godini zabio već 39 golova, deset više od Cristiana Ronalda...