SVE BLIŽI KRAJ

Udruga ukida Dvoransko prvenstvo već ove zime

Bionic
Reading

Sredinom tjedna, točnije u srijedu, mogli bismo saznati kakva je sudbina Dvoranskog prvenstva u nogometu. Naime, kako sada stvari stoje, ove zime neće biti tog formata natjecanja, ali izgledno je i da dođe do njegovog ukidanja

Kako prenosi Jutarnji list, ali i Sportske novosti, u srijedu bi u Rusanovoj na skupštini Udruge Prve HNL moglo biti veselo.

Na rasporedu su razgovori, ali i glasanje o budućnosti projekta Volim nogomet, jer klubovi ne dobivaju novce koje bi trebali, a navodno je dogovoreno i gašenje Dvoranskog prvenstva što se trebalo održati u Splitu ove zime. No ne samo da neće biti njegovog splitskog izdanja, već bi Dvoransko prvenstvo trebalo otići u ropotarnicu povijesti.

'Ovaj put, ako bi natjecanje bilo održano, ostao bi čisti profit od milijun kuna. Splitski gradonačelnik Željko Kerum osigurao je besplatan smještaj svim momčadima u hotelu Lav s pet zvjezdica, imali bismo utržak od ulaznica, a računamo na 12.000 mjesta u dvorani Spaladium, tu su i sponzori... Prošli put je problem nastao jer smo imali velik trošak na hotel u Zadru', prenose Sportske novosti tajnika Udruge Nevenka Herjavca.

Kako sad stvari stoje, dva projekta čije su ideje hvalevrijedne završit će u smeću. Očito je da ćemo se oprostiti od projekta Volim nogomet, ali i Dvoranskog prvenstva.