REVIJA U SIGETU

U21 - U20 5:2: Izbornik Šušak dobio nove adute

28.02.2012 u 20:04

Bionic
Reading

Na travnjaku SRC Stjepan Spajić u zagrebačkom Sigetu snage su odmjerili nogometni reprezentativci Hrvatske u uzrastima U20 i U21, a stariji su slavili rezultatom 5:2 (4:1)

Ovaj revijalni dvoboj izbornik starijih (U21) Ivo Šušak promatrao je s tribine te za tportal prenio svoje dojmove.

'Stariji su slavili rezultatom 5:2 i viđena je evidentna razlika u moći. Dobio sam nova imena na koje mogu računati u vidu dvostrukog strijelca Ivana Borasa iz Lokomotive te Petra Filipovića iz njemačkog St. Paulija', hvali igrače koje su najbolje iskoristili priliku te dodaje.

'Moja generacija je odigrala na razini dvije pobjede protiv Estonije, dakle dosta dobro, ali i mlađi nisu bili loši i rezultat je možda i malo pretjerano izražen. Sve u svemu, ova revija nam je jako dobro došla jer smo tri dana proveli zajedno i to bi trebalo doći do izražaja u idućim akcijama', smatra Šušak.

U20 selekcija tijekom ožujka igra utakmice sa Srbijom, Slovenijom i Mađarskom, dok U21 nastupa tek u lipnju, kada će u kvalifikacijama za Euro dočekati vršnjake iz Švicarske.

Momčad pobjednika vodio je Dean Računica, a osim dvostrukog strijelcaIvana Borasa zabijali su još i Duje Čop, Filip Ozobić i Mario Šitum. U21 je povela sa 3:0, a na poluvremenu je bilo 4:1.