nije uopće loše

U teškim vremenima dobar posao Hajduka; na Poljudu malo napunili blagajnu i izbjegli najgori mogući scenarij

06.05.2020 u 08:35

Bionic
Reading

U Hajduku su u ovim teškim vremenima napravili dobar posao, prodali su veznjaka Dinu Beširovića te su tako izbjegli najgori scenarij da im veznjak iz BiH ode bez odštete

U Hajduku su u ovim teškim vremenima napravili dobar posao, prodali su veznjaka Dinu Beširovića te su tako izbjegli najgori scenarij da im veznjak iz BiH ode bez odštete Beširović je iz Hajduka otišao prošle zime na posudbu u mađarski Mezokovesd koji je u trenutku prekida bio treći klub prvenstva.

Ovaj 26-godišnji veznjak, koji je odigrao dvije prijateljske utakmice za BiH, očigledno je zadovoljio (po četiri gola i asistencije u devet utakmica) svoje poslodavce koji su aktivirali otkupnu klauzulu koja je bila postavljena prije posudbe.

Tako su Mađari pristali isplatiti splitskom prvoligašu 150 tisuća eura, dakle nešto više od 1,1 milijun kuna, a vijest će biti službena početkom ljetnog prijelaznog roka.

Dobar je to posao Hajduka, jer je Beširoviću ugovor s 'bilima' trajao još smao do ljeta 2021. pa je postojala mogućnost da nogometaš Poljud napusti bez odštete. Inače, za Hajduk  je ovaj veznjak upisao osam nastupa.