legenda u dilemi

U tajnosti se priprema senzacionalan transfer; Zinedine Zidane u problemu, mora izabrati tko mu je draži - Cristiano Ronaldo ili Leo Messi?

20.11.2021 u 12:20

Bionic
Reading

Zinedine Zidane (49) trenutno je bez trenerskog angažmana nakon što je napustio Real Madrid na kraju prošle sezone. Svi europski velikani žele ga vidjeti na svojoj klupi, no Zizou je sve do sada odbijao bajoslovne ponude koje su stizale

Zinedine Zidane (49) jedan je od najboljih nogometaša svih vremena, a dokazao se i kao trener. Istina, vodio je legendarni Zizou samo jedan klub u svojoj trenerskoj karijeri, no i to je bilo dovoljno da se svrsta među velikane.

U dva je mandata vodio Real Madrid i osvojio praktički sve što se osvojiti moglo, a na kraju prošle sezone napustio je Santiago Bernabeu. Službeno je razlog odlaska bila zasićenost, zaželio se odmora, no nakon toga je otkriveno kako Zidane čeka odlazak francuskog izbornika Didiera Deschampsa kako bi preuzeo 'tricolore' kad se Didi nakon SP-a 2022. u Kataru oprosti.

No, sada se stanje na tržištu promijenilo, a Zinedine Zidane je dobio dvije fantastične ponude. Od ranije ga pokušava angažirati Manchester United jer na Old Traffordu nisu zadovoljni kako norveški trener vodi 'crvene vragove'. Navodno je i sam Cristiano Ronaldo zvao Zidanea i nagovarao ga da dođe u Manchester.

Zidane nije rekao ne, obećao je da će razmisliti, no u međuvremenu je stigla još jedna fantastična ponuda. Francuski mediji bliski PSG-u tvrde kako Zidane već neko vrijeme pregovara s PSG-om jer vlasnici kluba nisu zadovoljni kako se momčad razvija pod vodstvom Mauricija Pochettina!

  • +23
Olympique Marseille - PSG, francuska liga, 24.10.2021. Izvor: Profimedia / Autor: CHRISTOPHE SIMON / AFP / Profimedia

Posebno jer su ovog ljeta na Park prinčeva doveli Lea Messija, sve kako bi PSG napokon osvojio Ligu prvaka. A tu su i Neymar te Mbappe koji je najavio odlazak na kraju ove sezone. No, stigne li Zidane kojim čudom u Pariz, možda se i on predomisli. Jer Zizou zna kako se osvajaju Lige prvaka.

Problem? To što je sada Zidane u problemu jer mora birati između reprezentacije kojoj su konkurencija momčadi u čijim redovima s jedne strane igra njegov ljubimac Cristiano Ronaldo, a s druge su Messi, Neymar, Mbappe...