PODATAK KOJI IH BOLI

U Srbiji ljubomorni na Hrvate: Gdje smo? Samo nas nema!

20.04.2017 u 12:57

Bionic
Reading

Poznati su polufinalisti Lige prvaka, a podatak da u završnici ovog natjecanja nemaju nijednog igrača u očaj je bacio Srbiju

'Srbi, gdje smo u završnici Lige prvaka? U polufinalu šest Hrvata, Bosanac, Crnogorac i Slovenac, samo nas nema!' naslov je na portalu Telegraf.

Njihov novinar piše 'kako se zemlje iz bivše SFRJ mogu pohvaliti velikim brojem igrača u polufinalu gdje dugo nema Srba' te navodi da 'Hrvatska ima za koga navijati, jer ima predstavnika u svakom od četiri kluba'.

Podsjećamo, u redovima Real Madrida su Luka Modrić i Mateo Kovačić, za Atletico Madrid igra Šime Vrsaljko (trenutno ozlijeđen), u Juventusu su Mario Mandžukić i Marko Pjaca (ozlijeđen), a na golu Monaca stoji Danijel Subašić.

Isti medij napominje i kako Crna Gora u Atleticu ima Stefana Savića, Slovenija Jana Oblaka, a boje BiH brani Miralem Pjanić u Juventusu.

Srpski portal vratio se u prošlost te podsjetio da je posljednji puta njihov nogometaš podigao pehar s velikim ušima 2010., kada je to uspjelo Dejanu Stankoviću u dresu Intera.