JE LI TO REALNO?

U Španjolskoj svaki dan umire na stotine ljudi, ali igrači Reala razmišljaju o nastavku sezone pod svaku cijenu; evo koji je razlog za to...

06.04.2020 u 11:13

Bionic
Reading

Nogometaši Reala spremni su igrati do kraja prvenstva pred praznim tribinama samo da se sezona odradi do zadnjeg kola

Španjolska je jedna od najpogođenijih zemalja pandemijom koronavirusa, ima preko 130 tisuća pozitivnih osoba, njih oko 13 tisuća je umrlo... Država je u kaosu, ali nogometaši Reala i dalje razmišljaju o nogometu.

Prema pisanju ABC-a igrači 'kraljevskog kluba' se nadaju nastavku sezone i to što prije, čak i ako to znači da bi sve prvenstvene utakmice igrali pred praznim stadionom.

Mnoge je začudilo što u Realu razmišljaju na takav način dok svaki dan umire na stotine osoba, ali u klubu sa Santiaga Bernabeua smatraju da bi se ljudi lakše nosili sa karantenom u svojim domovima kada bi preko televizijskih ekrana mogli gledati utakmice svojeg omiljenog kluba.

  • +7
Koronavirus u Španjolskoj Izvor: EPA / Autor: UNAI BEROIZ HANDOUT

Inače, Modrić i društvo još nisu morali pristati na smanjivanje svojih mjesečnih primanja, ali Marca opet tvrdi da je samo pitanje dana kada će uprava španjolskog velikana posegnuti za tim mjerama koje su već najavili ili napravili drugi konkurenti poput Barcelone i Atletico Madrida i to za 70 posto.

  • +5
La liga, Betis - Real Madrid Izvor: Profimedia / Autor: Daniel Gonzalez Acuna / Zuma Press / Profimedia