de jong ga bacio na tlo

U Španjolskoj brane Luku Modrića, ali ljubitelji nogometa našli razlog za ismijavanje

06.03.2019 u 08:36

Bionic
Reading

Tijekom katastrofalnog 4:1 poraza od Ajaxa na Santiago Bernabeuu Luka Modrić bio je najbolji igrač Reala prema uglednom dnevniku Marca, no ljubitelji nogometa na društvenim mrežama ne opraštaju mu način na koji ga je u jednom duelu prošao mladi Frenkie de Jong...

Real je u samo tjedan dana ostao bez izgleda osvojiti ijedan trofej ovog proljeća. Nakon dva poraza u nizu od Barcelone kojima se oprostio od naslova u Kupu kralja i Primeri, ovog utorka doživio je neočekivani debakl protiv Ajaxa u Ligi prvaka i ukupnim porazom 5:2 rekao zbogom natjecanju kojeg je osvojio u prethodna tri izdanja.

  • +2
Liga prvaka, osmina finala: Real - Ajax Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Očekivano, kritike na račun nogometaša madridskog kluba u španjolskim medijima su žestoke, ali Luka Modrić ostao je netaknut i dobio je najbolje ocjene za svoj nastup.

'Hrvat je učinio sve što je bilo u njegovoj moći. Pokušao je zaraziti svojom željom za igrom suigrače, no to je bilo nemoguće. Niti u jednom trenutku nije pronašao suigrača s jednakom žestinom u napadačkom dijelu momčadi,' piše ugledni dnevnik Marca.

'Modrić je žrtva krize fizičke spreme sredine terena Reala, prije svega Kroosa pa u ovakvim utakmicama ostane bez snage nakon 60 minuta igre. Istina je da je vukao konce igre u prvih sat vremena, ali nakon toga više nije mogao. Njegov najveći problem pad je Casemira i Kroosa koji protivniku 'prodaju' sredinu terena,' mišljenje je dnevnika Sport.

Ipak, ljubitelji nogometa na društvenim mrežama našli su razlog za izrugivanje najboljem nogometašu svijeta po izboru France Footballa. Naime, u nekoliko navrata talentirani Frenkie de Jong je jednostavno prošao pokraj njega, a jednom prilikom čak ga je driblingom bacio na tlo.

Svejedno, Modrić definitivno nije krivac za ono što se dogodilo, a Real će mu morati značajno pojačati svlačionicu kako bi sljedeće sezone imao prave suradnike i mogao pokazati što zna...