ZVUČI PRIMAMLJIVO

U Realu složili ponudu s kojom dovode novo nogometno čudo; daju milijune, ali i igrača koji je nedavno izazvao bijes u domovini

08.04.2020 u 08:21

Bionic
Reading

Španjolski nogometni velikan Real Madrid priprema ponudu za mladog napadača Borussije Dortmund Norvežanina Erlinga Brauta Halanda (19), prenose španjolski mediji

Haaland je oduševio svojim igrama u dresu RB Salzburga postigavši 29 golova u 27 nastupa i nakon samo godinu dana provedenih u Austriji u prosincu je preselio u Borussiju Dortmund za 20 milijuna eura.

Pored toga Nijemci su platili i proviziju od 15 milijuna eura Haalandovom agentu Minu Raioli, te dodatnih 10 milijuna 'bonusa za potpis' igračevom ocu Alfu-Ingeu.

Norveško 'čudo od djeteta' nastavilo je s fantastičnim predstavama i u dresu njemačkog velikana postigavši 12 golova u 11 nastupa. Premda je u Borussiji svega nekoliko mjeseci smiješi mu se novi transfer.

Španjolski mediji navode kako je Real ozbiljno zainteresiran za mladog napadača koji u ugovoru ima odštetnu klauzulu od 75 milijuna eura.

AS piše kako će Real ponuditi Borussiji 60 milijuna eura i srpskog napadača Luku Jović koji se nije snašao na Santiago Bernabeu.

  • +5
La liga, Betis - Real Madrid Izvor: Profimedia / Autor: Daniel Gonzalez Acuna / Zuma Press / Profimedia

Jović je u 'Kraljevski klub' stigao prošlog ljeta iz Eintrachta za 60 milijuna eura, no postigao je samo dva gola u 24 nastupa zbog čega se sve više piše kako je završila njegova avantura na Santiago Bernabeu. Nedavno je izazvao bijes u klubu te u Srbiji, jer je samovoljno napustio samoizolaciju te se iz Španjolske radi djevojke vratio u domovinu.

Upravo je Borussija bila jedan od klubova koja je željela angažirati 22-godišnjeg napadača, no nije mogla pratiti Realovu ponudu.