brazilca po džepu

U PSG-u više nemaju strpljenja te su odlučili kažnjavati Neymara

11.07.2019 u 09:10

Bionic
Reading

Brazilski nogometni velemajstor Neymar zabavlja se u Brazilu i čeka rasplet svoje priče s PSG-om

U ljeto 2017. godine postao je vlasnik najskupljeg transfera u povijesti nogometa, kada je PSG platio Barceloni 222 milijuna eura. No Neymar nije donio PSG-u ono što se očekivalo, odnosno iskorak u Europi.

Samim time raslo je i nezadovoljstvo Brazilca te se sada, dvije godine kasnije, svim silama trudi iščupati iz PSG-ovih ralja.

Osim toga, prijateljski odnos s bivšim suigračima iz Barcelone dodatno ga golica i sada bi se najradije vratio na Nou Camp.

Kako je neki dan rekao prvi čovjek Barce Josep Maria Bartomeu, povratak Brazilca neće biti baš tako lako izvediv.

'Znamo da on želi napustiti PSG, ali isto tako znamo da ga oni ne žele pustiti, tako da trenutno ne možemo ništa', rekao je 56-godišnji Katalonac.

Pokušava Neymar razljutiti čelnike PSG-a tako što se, umjesto na treninzima s momčadi, zabavlja u Brazilu, u kojem su ga u srijedu snimili novinari.

Međutim, zasad samo sebi radi štetu jer u pariškom klubu odlučili su ga kažnjavati. Ne dodatnim treninzima, već financijski. I već su mu uskratili prvih 375.000 eura bonusa.

Fiksnu plaću ne smiju mu dirati, ali zato bonus smiju. I očito, iako je za njega taj iznos sitnica, pokušavaju obeshrabriti Brazilca te ga natjerati da se priključi momčadi i treninzima Tuchelovih igrača.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia