ILI TEK U PETAK?

U ponedjeljak opet Lukina promocija u Realovu dresu

25.08.2012 u 16:05

Bionic
Reading

Prema pisanju španjolskog sportskog dnevnika 'El Mundo Deportivo', saga o prelasku hrvatskog nogometnog reprezentativca Luke Modrića (27) iz Tottenham Hotspura u Real Madrid pri samom je kraju, dva su kluba navodno dogovorila sve pojedinosti i Modrić bi u ponedjeljak trebao biti službeno predstavljen kao novi igrač 'kraljevskog' kluba

Za Modrića su ovoga ljeta uz Real zainteresirani bili i Paris SG, te Chelsea, ali naš je najbolji igrač inzistirao na odlasku u Madrid i zato je čak odbio financijski isplativiju ponudu iz Pariza. S druge strane, Tottenham je želio prodati Modrića po što većoj cijeni kako bi sa zarađenim novcem mogao kupiti što kvalitetniju zamjenu.

Ukoliko doista potpiše za Real, Modrić će postati četvrti Hrvat koji će nositi dres kluba sa Santiago Bernabeua, nakon Roberta Prosinečkog (1991-94), Davora Šukera (1996-99) i Roberta Jarnija (1998/99).

No, drugi izvor, odnosno madridski AS, pak tvrdi da od potpisa neće biti ništa do zadnjeg dana prijelaznog roka, 31. kolovoza, a to je sljedeći petak.