PRITISAK RASTE

U Njemačkoj neki već smijenili Niku Kovača, na užas bijesne uprave Bayerna

18.05.2019 u 08:51

Bionic
Reading

Nakon što su mu danima njemački mediji tražili nasljednika, portal Spox objavio je kako je Bayern odlučio smijeniti Niku Kovača bez obzira na rezultate u završnici sezone, na što je uprava bavarskog kluba oštro reagirala...

Bivši izbornik hrvatske reprezentacije pod ogromnim je pritiskom cijeli tjedan uoči završnog kola Bundeslige, nakon što prošle subote protiv Leipziga nije matematički uspio osigurati naslov prvaka.

  • +5
Bundesliga, Leipzig - Bayern Munchen Izvor: Pixsell / Autor: Jan Woitas/DPA/PIXSELL

Njemački mediji danima nagađaju o njegovom mogućem nasljedniku i spominjali su se Xabi Alonso, Julen Lopetegui, Erik ten Hag i Mark van Bommel.

Dan prije ključnog obračuna s Eintrachtom u kojem je Bayernu dovoljan tek bod kod kuće za osiguranje titule portal Spox otišao je najdalje i objavio da će Kovač morati napustiti Bavarsku čak i ako osvoji dvostruku krunu.

Uprava minhenskog kluba na to je oštro reagirala.

'Takva odluka nije donesena. Ova vijest je novinarska patka,' izjavio je izvršni direktor Karl Heinz Rummenigge.

Kovač bi se zaista osvajanjem Bundeslige i njemačkog Kupa trebao spasiti od otkaza, no izjave koje dolaze iz Bayernovog tabora daju naslutiti da bi već jednim izgubljenim trofejom zakomplicirao svoju situaciju. Svakako mu ovih dana nije lako...