NARAVNO, ODE LI...

U Napoliju već našli zamjenu za Cavanija

19.06.2013 u 12:22

Bionic
Reading

I dalje traje utrka za 26-godišnjim urugvajskim nogometašem Edinsonom Cavanijem, najjačim adutom talijanskog doprvaka Napolija. Boj vode Real Madrid, Manchester City i Chelsea

Prvospomenute dvije momčadi su u boljoj poziciji od Chelseaja, zaključujući po napisima, no iza svega stoji ono što je Napoli odavno odredio, a to je odštetna klauzula koju mora platiti budući kupac želi li Urugvajca i iznosi 63 milijuna eura.

Kada bi se samog Cavanija pitalo on bi vjerojatno izabrao odlazak u Real. Tako je barem sam spominjao u izjavama. I po napisima iz španjoskih i talijanskih medija čini se da je Real trenutačno najbliže nogometašu koji je prošle sezone s 29 pogodaka bio uvjerljivo najbolji strijelac Serie A.

No, Napoli ima u tom slučaju i drugačije prohtjeve od 63 miliijuna eura. Spreman je razgovarati o zamjeni, odnosno, u slučaju odlaska Cavanija u Real tražili bi Napolitanci Samija Khediru i mladu nadu Reala Alvaru Moratu, uz vjerojatno dodatnu manju milijunsku svotu. U obzir Napoliju navodno dolazi i sam Morata ili Khedira, uz veći financijski priljev.