DIGLA SE PRAŠINA

U Milanu tvrde: Želimo otkupiti Beckhama

27.01.2009 u 14:26

Bionic
Reading

Otkad je David Beckham došao na tromjesečnu posudbu u Milan, ne smiruju se glasine da postoji mogućnost da se engleski reprezentativac za stalno preseli na San Siro. Da bi do toga zaista moglo doći, potvrdio je i izvršni predsjednik Milana Adriano Galliani

Razgovarajući za Sky Sport 24, Galliani je najavio da je Milan spreman platiti odštetu LA Galaxyju kako bi Beckhama zadržali u svom klubu.

'Ako se Beckham dogovori s čelnicima Galaxyja, mi smo spremni platiti odštetu. U sljedećih nekoliko dana ćemo sjesti s ljudima koji vode njegovu karijeru. No, moram biti iskren i kazati da, ako se Los Angeles Galaxy ne odluči pustiti Davida, mi više ništa ne možemo napraviti. Ako se Beckham odluči otići iz Galaxyja, mi ćemo ga dočekati otvorenih ruku, ali on je u vlasništvu drugog kluba i to moramo respektirati. Iako bi on volio ostati kod nas, svjestan je da se mora vratiti u SAD', rekao je izvršni direktor Milana.

Iako s 33 godine na leđima, Beckham još uvijek plijeni igrom, no i marketinškim prihodima. Od svog dolaska Beckham je 'kupio' sve u klubu, a i navijače, i sad svi žele njegov ostanak. Sam igrač je naglašavao da mu je lijepo u Milanu, a hoće li se na kraju zaista vratiti u Los Angeles, sad je već pitanje.

Da podsjetimo, Beckham je došao na tromjesečnu posudbu u Milan jer je u SAD-u sada pauza između dviju sezona, a engleski se reprezentativac odlučio na ovaj korak jer želi zadržati formu kako bi i dalje ostao u krugu engleskih reprezentativaca.