transformacija za ne povjerovati

U lipnju je bio 'buco', ali srušio je Joshuu; a pogledajte kako Andy Ruiz izgleda mjesec dana uoči uzvrata

01.11.2019 u 16:57

Bionic
Reading

Nakon što je Andy Ruiz u lipnju napravio jedno od najvećih iznenađenja u povijesti boksa jer je kao potpuni autsajder u sedmoj rundi nokautirao Joshuu i uzeo mu sva četiri pojasa prvaka, sada čini sve kako bi što spremniji dočekao uzvrat.

Joshui je to bio prvi poraz u karijeri, a Andy Ruiz je upao u spektakl kao zamjena za suspendiranog boksača, točnije umjesto dopingiranog Millera.

Kada se ovaj 29-godišnji punašni borac dogegao do ringa u Madison Square Gardenu uoči meča protiv Joshue, britanski navijači zasuli su ga uvredama. 'Ti debeli k***in sine,' podcjenjivački su mu vikali, da bi na kraju meča morali zašutjeti i pokloniti se novom prvaku svijeta.

No, i takav je uspio svladati Joshuu, a sada - nakon što je u lipnju kreirao senzaciju, čini sve kako bi i u revanšu izašao kao pobjednik.

Taj dvoboj na rasporedu je 7. prosinca u Saudijskoj Arabiji, a kladionice (opet) prednost daju Joshui.

No, pogled na fizičku transformaciju Ruiza u posljednjih nekoliko mjeseci sugerira kako će Englez ovog puta imati mnogo pripremljenijeg i bržeg protivnika nego prošli put. A ako ga ni tada nije uspio svladati...