totalni raskol?

U Juventusu se odigrava prava drama; Cristiano Ronaldo izbačen iz momčadi za utakmicu s Atalantom

22.11.2019 u 18:51

Bionic
Reading

U 13. kolu Serie A Juventus u subotu (23. studenog) u Bergamu igra derbi s Atalantom. No, u svlačionici 'stare dame' opasno se zakuhalo jer je trener Maurizio Sarri iz momčadi koju vodi na ovo gostovanje neočekivano izostavio Cristiana Ronalda

Sukob između trenera Juventusa Maurizija Sarrija i Cristiana Ronalda eskalirao je danas u prijepodnevnim satima kad je Sarri obznanio na koje igrače računa za gostovanje kod Atalante u Bergamu ove subote.

Na popisu putnika za Bergamo očekivano nema Adriena Rabiota i Alexa Sandra, ali nema ni - Cristiana Ronalda! Naime, Ronaldo je na utakmici protiv Milana napravio totalni kraval nakon što ga je Sarri odlučio izvesti iz igre. Opasno se Portugalac naljutio tada na svog trenera, pale su i teške riječi, navodno je 'počastio' Sarrija s nekoliko sočnih psovki, ali je na tom 'verbalnom deliktu' sve i ostalo.

'Cristiano ima problema s ozljedom koljena', pojasnio je tada Sarri, no nije to djelovalo nimalo uvjerljivo. Pogotovo jer je Ronaldo nakon toga otišao na okupljanje reprezentacije te je za Portugal protiv Litve zabio hat-trick, a potom je još jedan gol zabio Luksemburgu.

Čini se kako su glasine o njegovoj ozljedi 'priče za malu djecu' u koje nitko normalan ne vjeruje. Činjenica je da se Cristiano opasno 'nafurio' na trenera i pitanje je kako će sve to završiti. Iako, Portugalac se s okupljanja reprezentacije oglasio te se ispričao zbog svog ponašanja. No to je bila više protokolarna isprika nego što je bila iskrena...

'Zamijenjen sam na dvije utakmice zaredom, a svi znate da to nikako ne volim. Ali u mojim gestikulacijama ili riječima nakon tih zamjena nema nikakve kontroverze. Pokušavao sam pomoći Juventusu igrajući ozlijeđen, ali čak ni u takvom stanju ne volim kada me se mijenja. Ali razumijem to, jer nisam bio dobro i nisam bio sto posto spreman na tim utakmicama', pokušao je pojasniti Ronaldo.

  • +8
Cristiano Ronaldo Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO

Svi su očekivali kako će se tenzije u odnosu između Ronalda i Sarrija smiriti, no... Portugalac je otpao iz konkurencije za subotnji derbi s Atalantom. Sarri je uoči puta za Bergamo rekao kako nije razgovarao s Ronaldom nakon njegova povratka s okupljanja reprezentacije.

'Nema se tu što pojašnjavati. Neke igrače treba ostaviti da se ohlade', kazao je Sarri te dodao:

'Ronaldo vratio s istim problemom zbog kojeg sam ga zamijenio protiv Milana. Problem je u tome što nam je u utorak rekao da se još ne osjeća dobro. Cilj nam je da se vrati i bude spreman za Ligu prvaka protiv Atletico Madrida', zaključio je trener Juventusa.