NOVA PROMOCIJA

U Indiji MMA spektakl: 'Kolos' protiv 'zvijeri'

18.01.2012 u 15:29

Bionic
Reading

I Indija je odlučila više pozornosti posvetiti MMA-u. Osniva se Super Fight liga, a prvi mečevi trebali bi se održati 11. ožujka. Organizatori su već sada potpisali poznata imena

Indija od sada ima svoju MMA promociju. Milijarder Ray Kundra, slavni glumac Sanjay Dutt i MMA agent Ken Pavia zajedničkim snagama (novcem ili poznanstvima) stvorili su Super Fight League.

U Mumbaiju (11. ožujka) održat će se prvih sedam mečeva. U prvih šest borbi borit će se indijski predstavnici protiv međunarodnih majstora.

Nakon njih slijedi glavni spektakl jer će se za titulu u superteškoj kategoriji sučeliti dva bivša Prideova veterana. S jedne strane će stajati Amerikanac Bob Sapp (Beast), a s druge Englez James Thompson (Colossus).

SFL će imati šest težinskih kategorija (teška, poluteška, srednja, welter, laka i pero kategorija), a osnivač će potpisati i ekskluzivne ugovore s već poznatim stranim gladijatorima.

Najavljeni su i drugi turniri u Chandigarhu (7. travnja) i New Delhiju (6. svibnja), a hoće li ovaj milijunski projekt opstati ostaje nam da pričekamo i vidimo.

Indijci ulažu u MMA