ZATIŠJE NA POLJUDU

U Hajduku šute, ali ne znači da se ništa ne radi

22.12.2008 u 16:09

Bionic
Reading

U sigurnosti iza zaključanih vrata Poljuda, čelnici Hajduka dogovaraju nove detalje prijelaznog roka s kojima će javnost upoznati tek nakon što ugovori budu potpisani

Zavjet šutnje zavladao je poljudskim hodnicima, informacije cure na kapaljku, a jedini koji s novinarima službeno komunicira, glasnogovornik Davor Pavić, u posljednjih tjedan dana poslao je dva SMS-a, onaj o potpisu Drage Gabrića te dan kasnije o potpisu Ante Miše. I to je sve od Hajduka u tjedan dana. Činjenicu da je u međuvremenu na Poljudu boravio Mario Brkljača i dogovorio sve uvjete prijelaza, kao i da se pregovaralo s Bojanom Vručinom, Ivanom Rodićem, nitko javno nije želio ni potvrditi ni demantirati.

Čudno ako se zna da je prijelaz Marina Tomasova u Hajduk prvi objavio Reno Sinovčić, a dogovor s Brkljačom čelnik Hajduka Jako Andabak. Kad je već tome tako, onda se i otvara mjesto spekulacijama koje govore da Hajduk želi dovesti Bojana Vručinu, jedino što će pokušati odštetu od 1,3 milijuna eura smanjiti na prihvatljivu razinu. O pregovorima s Vručinom ovisit će i brzina pregovora sa Šibenikom vezana uz mladog napadača Ivana Rodića koji je zasad još uvijek na čekanju.

Nije nemoguće da obojica u nastavku sezone zaigraju na Poljudu, no prije toga Hajduk mora riješiti još nekoliko dilema kao što su ugovori Jurice Buljata, Borisa Živkovića, Tomislava Bušića i Mladena Bartolovića, koji istječu u lipnju 2009. godine.

Ako ih Hajduk želi zadržati, morat će ih produžiti što prije, u protivnom riskira da otiđu bez odštete.