MISLI OKRENUTE NAPRIJED

U Hajduku arhivirali Zenit i okreću se Cibaliji

22.10.2010 u 16:40

Bionic
Reading

Ako je za neki poraz jasno da je unaprijed ukalkuliran, onda je to poraz Hajduka na gostovanju kod Zenita u okviru skupine G Europske lige. 'Bili' su i prije puta u Rusiju bili svjesni snage svog protivnika, u koju su se uvjerili tijekom utakmice

'Dojam i igra su bolji od rezultata, Zenit je prejak da bismo se sada žalili zbog poraza. No ja sam itekako zadovoljan pruženom igrom i da nismo u nekoliko navrata kiksali mogli smo se i zadovoljniji vratiti u Split. Imali smo i mi nekoliko prigoda, no nismo imali sreće, nismo zabili gol po prvi put u ovoj sezoni', prenio je trener 'bilih' Stanko Poklepović.

Njegove riječi redom su potvrđivali i igrači, svjesni da je prividna ravnopravnost na travnjaku ustvari bila samo prividna, Zenit je mogao i uvjerljivije slaviti, da su njegovi napadači bili prisebniji i da su realizirali sve prigode i situacije jedan na jedan pred odličnim Subašićem.


Zenit je brzo zaključan u sef gdje će ostati sljedećih desetak dana, do uzvrata na Poljudu. 'Bili' se moraju okrenuti ka domaćim izazovima, već u nedjelju ih čeka jedno od najtežih gostovanja u HNL-u, ono kod Cibalije u Vinkovcima.

Tim teže što Stanko Poklepović ne može računati na Senijada Ibričića koji ima tri žuta kartona, Anasa Sharbinija koji još uvijek izdržava kaznu zbog udaranja Sačera, Vejića i Tomasova koji su ozlijeđeni…

'Zna se koji su naši prioriteti i kakav je cilj pred nas postavila uprava kluba. Na početku sezone su se opredijelili za ovaj igrački kadar i sada moramo s tim izgurati sve utakmice koje nam predstoje', rekao je Poklepović, koji je s 'bilima' odradio lakši trening u petak.