mediji tvrde da je gotovo

U Firenci morbidne poruke srpskom napadaču Dušanu Vlahoviću jer prelazi u Juventus; sve je počelo s transferom Roberta Baggija...

25.01.2022 u 10:15

Bionic
Reading

Srpski nogometaš, 21-godišnji Dušan Vlahović, sa 17 pogodaka na vrhu je liste strijelaca talijanske Serie A. Od srpnja 2018. godine igrač je Fiorentine, a talijanski mediji pišu kako će u nastavku karijere nositi dres Juventusa

Odlični srpski nogometni napadač Dušan Vlahović, koji je svojim igrama i golovima privukao pozornost brojnih europskih klubova, a zadnjih tjedana najviše ga se povezivalo s londonskim Arsenalom, prema pisanju talijanskih medija, karijeru će ipak nastaviti na Apeninskom poluotoku.

Talijanski mediji uvjeravaju kako je postignut dogovor Fiorentine i Juventusa, te da je Vlahović sa Starom damom već ranije dogovorio detalje ugovora.

Naravno, to je razljutilo navijače Viole, koji Juventus smatraju omraženim rivalom. Ta netrpeljivost datira još s početka 90-ih godina prošlog stoljeća, kada je iz Fiorentine u Juventus preselio Roberto Baggio.

Inače, Juventus očito voli Fiorentinine igrače, jer u listopadu 2020. s Artemio Franchi stadiona u svoje je redove torinski klub doveo i sina legendarnog talijanskog napadača Enrica Chiese, Federica.

Naravno, Fiorentini navijači zato su i ogorčeni, jer najteže im je podnijeti kada igrač iz Firence preseli u Torino. S toga su po Firenci izvjesili poruke vrlo neugodnog sadržaja, a upućene su Dušanu Vlahoviću.

'Ni tjelohranitelji te neće spasiti. Ciga..., gotov si', piše na jednom od transparenata.

Što se iznosa odštete tiče, špekulira se da će Fiorentini pripasti 67 milijuna eura, plus tri milijuna čim Vlahović odigra prvu utakmicu za Juventus.