NAPAD THE SUNA

U Engleskoj objavljen trač koji će jako razljutiti Lovrena!

07.08.2016 u 11:22

Bionic
Reading

U svom nedjeljnom najtračerskijem izdanju dnevnik The Sun objavio je kako je Dejan Lovren odlučio propustiti Euro jer je otkrio da ga supruga vara i pokušavao je spasiti brak...

Svi znamo za priču o Lovrenovom intervjuu potkraj prošle sezone u kojem je poručio izborniku Čačiću da ne želi igrati za reprezentaciju ako mu nije garantirano mjesto u prvih 11. Očekivano, nakon takvih riječi izbačen je s popisa za Euro i našu reprezentaciju mogao je tek pratiti u Francuskoj putem malih ekrana.

No, u Engleskoj tvrde da je naš branič to napravio namjerno. Naime, dnevnik The Sun ove nedjelje piše kako je Lovren namjerno propustio Euro kako bi spasio svoj brak. Kažu da ga je supruga varala , a on se odlučio u lipnju za dvotjedno obiteljsko putovanje kako bi popravio situaciju. Spomenuti medij također tvrdi da je Anita podnijela papire za rastavu braka te da je Dejan to sve jako pogodilo, pozivajući se po svom običaju na izvore iz bliske okoline bračnog para.

The Sun je poznat kao kralj tračeva među engleskim medijima, tabloid kojem nije problem zabadati nos u privatni život poznatih. Nekad ono što objavi se pokaže istinitim, nekad i ne.

Vijest je objavljena samo dan nakon impresivne pobjede 4:0 Liverpoola protiv Barcelone, tijekom koje je Lovren pokupio i ozljedu...