REAL NUDI 50.000 EURA DNEVNO

U borbu za Ronalda uključio se i Nike

16.05.2009 u 13:43

Bionic
Reading

Iako u madridskom Realu imaju velike planove za ovo ljeto, naravno vezane uz obnovu momčadi, sada su velikog suparnika dobili i u proizvođaču sportske opreme Nikeu. Naime, ova američka tvrtka sasvim sigurno uključit će se u akciju da Cristiano Ronaldo ostane u Manchester Unitedu, klubu koji nosi upravo njihove dresove

Portugalac Cristiano Ronaldo mogao bi biti najveća zvijezda ovog prijelaznog roka. Naime, madridski Real navodno mu je ponudio plaću od čak 50.000 eura dnevno, što je 350.000 eura tjedne plaće, odnosno nešto više od 18 milijuna eura godišnje.

No s obzirom na to da se u Realu još moraju održati i predsjednički izbori (sredinom lipnja) i čeka se da se vidi hoće li u fotelju 'kraljevskog kluba' sjesti tvorac 'galacticosa' Florentino Perez, u akciju zadržavanja Cristiana Ronalda u Manchester Unitedu uključio se i proizvođač sportske opreme Nike.

Sasvim je jasno da je Nikeu želja da Ronaldo ostane u Manchesteru jer 'kraljevski klub' oblači se kod njihovog velikog konkurenta Adidasa, pa bi njemački proizvođač sigurno dodatno zaradio prodajući (originalne) dresove s prezimenom Portugalca.