nova era

U Barceloni su se već pomirili s Messijevim odlaskom; Katalonci pripremili 120 milijuna eura i kreću po zamjenu za argentinskog čarobnjaka

29.08.2020 u 08:15

Bionic
Reading

Lionel Messi napušta Barcelonu, a katalonski div je zamjenu za njega pronašao u Sadiju Maneu iz Liverpoola za kojeg su spremni izdvojiti 120 milijuna eura

Lionel Messi napušta Barcelonu. 33-godišnji argentinski čarobnjak je navodno svojim prijateljima već najavio da odlazi u Manchester City, no i ako taj posao propadne, zainteresiranih neće nedostajati. Jasno je jedino da Messi više neće nositi dres Barce čije je boje branio 20 godina.

Nakon početnog šoka Barca se okrenula dovođenju njegove zamjene. Talijanski mediji su se neki dan raspisali da je zamjena za Messija Paulo Dybala, ali sada katalonski Sport piše kako je Barceloni ponuđen Sadio Mane iz Liverpoola i da su Španjolci itekako zainteresirani iako Mane ne igra točno ono što je igrao Messi.

Mane je, za razliku od Argentinca, čisti krilni igrač, ali u Barci vjeruju kako bi ga Koeman mogao uklopiti u svoju igru jer ipak se radi o jednom od najboljih igrača na svijetu. Barca je navodno za njega već pripremila 120 milijuna eura i kreće u pregovore s Liverpoolom koji bi trebali biti tek formalnost.

Dolaskom Koemana će katalonski div doživjeti velike promjene u igračkom kadru. Osim Messija koji je već najavio svoj odlazak, Koeman je rekao da više ne računa ni na Luisa Suareza, Ivana Rakitića i Samuela Umtitija pa je za očekivati da Mane neće biti jedini u rubrici dolazaka.