MINOTAUROVA PROGNOZA

U 3. rundi Dos Santos pobjeđuje nokautom

11.11.2011 u 17:35

Bionic
Reading

Nedavno je legenda MMA Antonio Rodrigo Nogueira, poznatiji kao Minotauro, pohvalno govorio o Mirku Filipoviću, a sada se Brazilac bacio na prognozu meča Velasquez vs. Dos Santos

Simpatije Minotaura u borbi godine bit će naravno na strani sunarodnjaka Dos Santosa za kojeg smatra da će svrgnuti s prijestolja dosad nepobjedivog Velasqueza.

'Rekao sam Ciganu da mora biti pametan kada su u pitanju udarci nogama Caina Velasqueza. Nekada usred udaranja rukom pokušava plasirati udarac i nogom. No Junior se spremio i na takve opasnosti. Vrlo dobar je kada je u pitanju Muay Thai, pametno udara i kreće se. Zadnja dva tjedna smo trenirali dosta hrvanja, a radio je i na kondiciji', rekao je Nogueira, čije riječi prijenosi MMAbay.co.uk.

'Rekao sam Ciganu da mora vjerovati u svoje kvalitete i u svoje ruke. Kako mora nametnuti svoj način borbe, a ne biti u Velasquezovom ritmu. Poručio sam mu i da se drži podalje od žice i da što više bude u sredini kaveza. Ako bude imao samopouzdanja, postat će prvak. Svi vjerujemo u njega', dodao je Minotauro.

I za kraj, prognoza.

'Prognoziram da će Cigano pobijediti zbog boljih ručnih tehnika prekidom u trećoj rundi. Možda će biti nokaut, a možda prisiljavanje na predaju.'

Fight Channel (MAXtv, kanal 25) vam ekskluzivno pruža priliku, ne samo za gledanje šampionskog obračuna Velasquez vs. Dos Santos, nego i za praćenje dvoboja Guida vs. Henderson, kao i cijele uvodne emisije koja prethodi mečevima. Event počinje u noći sa subote na nedjelju, 13. studenoga u tri sata.

Velasquez vs. Dos Santos