PLES SA ZVIJEZDAMA

Tyson zaplesao rumbu s predivnom Elenom

02.02.2010 u 13:11

Bionic
Reading

Jedan od najvećih boksača svih vremena Mike Tyson sudjelovao je u talijanskoj inačici 'Plesa sa zvijezdama' te pokazao svoje plesačko umijeće s prelijepom Elenom Conigliom

Najkontroverzniji boksač u povijesti Mike Tyson otplesao je rumbu s talijanskom partnericom Elenom Coniglio. Na sudjelovanje ga je nagovorila supruga Lakiha Spice. Tyson je bio specijalni gost, a stručni žiri bio je milosrdan s ocjenama njegova nastupa.

Tyson je u svojoj karijeri bio boksački prvak u teškoj kategoriji, bio je u zatvoru zbog silovanja, nekoliko puta se potukao i izvan ringa, a većinom su nastradali fotografi i ljudi koji su mu stali na put za vrijeme provoda. Poznat je i po tome što je za vrijeme meča za naslov prvaka odgrizao uho svom suparniku Evanderu Holyfieldu. Iako je zaradio na stotine milijuna dolara, bankrotirao je, pa sada radi sve i svašta kako bi nastavio sa životom na visokoj nozi.

Nedavno mu je umrla kći Exodus (4), na pokretnoj traci za trčanje u obiteljskoj kući, a deset dana kasnije treći se put oženio.