teškaški obračun

Tyson Fury u ring ulazi gotovo 18 kilograma teži od Deontaya Wildera: Ozbiljno ću ga ozlijediti, bit će neprepoznatljiv nakon borbe

09.10.2021 u 14:38

Bionic
Reading

Tyson Fury na službenom je vaganju težio čak 125.65 kilograma, dok je Deontay Wilder ostao na 'samo' 107.95 kilograma...

'Pogledajte u kakvom je stanju. Njegovo srce se trese, a muda su se skupila u njemu. Ovdje je čovjek koji će te uništiti. Ne mogu dočekati borbu. Ozbiljno ću ga ozlijediti i bit će neprepoznatljiv nakon borbe', zaprijetio je opasno 'nabrijani' Tyson Fury.

Gipsy King se raspojasao, a Deontay Wilder nije ostao dužan, tenzije su bile tolike da su ih organizatori u jednom trenutku morali i razdvajati da ne dođe do fizičkog obračuna.

Wildera ne brine što u ring ulazi s gotovo 18 kilograma 'minusa'.

  • +9
Tyson Fury - Deonte Wilder, borba 2020. godine Izvor: EPA / Autor: ETIENNE LAURENT

'Pa ja dižem u 'benchu' 158 kilograma... Nebitno je koliko je Fury težak. Mogu ga podići na leđa. Stiže iskupljenje i svijet će ponovno upoznati Deontaya Wildera', uzvratio je tamnoputi američki teškaš.

Ovo je treći, čini se i konačni obračun. Prva borba odigrala se u prosincu 2018. godine i završila je neriješeno, druga je bila u veljači 2020. godine i Fury je tada Wildera nokautirao u sedmoj rundi te mu oduzeo pojas.