özil se brzo snašao

Turski ga je velikan otpustio, a on je samo pola sata nakon toga potpisao ugovor s klubom kojeg 'sponzorira' predsjednik Erdogan

14.07.2022 u 20:05

Bionic
Reading

Mesut Özil (33), nekadašnji njemački nogometni reprezentativac, vrlo brzo je pronašao novi klub nakon što su ga odbacili u njegovom dosadašnjem klubu, Fenerbahčeu...

Naime, Mesut Özil (33) je krajem ožujka ove godine izbačen iz prve momčadi Fenerbahčea, a novi trener turskog velikana, Portugalac Jorge Jesus, je također naglasio da ne računa na njemačkog veznjaka u budućnosti.

Fener i Özil su tako potpisali sporazumni raskid ugovora dvije godine prije isteka, a samo pola sata nakon toga Özil je pozirao s novim dresom!

Dogovoren je njegov dolazak u momčad Istanbul Basaksehira s kojim je potpisao ugovor na jednu godinu, uz mogućnost produljenja na još jednu.

Özil je u Fenerbahče stigao u siječnju 2021. godine, a s njemačkom reprezentacijom je osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, te treće mjesto 2010. godine.

Novi klub njemačkog nogometaša prošle je sezone u turskom prvenstvu osvojio četvrto mjesto, no treba naglasiti kako je njegov najveći 'sponzor' i pokrovitelj turski predsjednik Recep Tayip Erdogan koji je ujedno i Özilov vjenčani kum!