GOST BBC-JA

Turneja izbornika Bilića po Engleskoj

21.02.2010 u 14:32

Bionic
Reading

U sklopu višednevne radne mini turneje po Engleskoj, izbornik Slaven Bilić u nedjelju će gostovati u studiju BBC-ja, u emisiji' Match of the day 2', gdje će komentirati utakmice 27. kola Barclays Premier League

Izbornik Slaven Bilić nekoliko je proteklih dana proveo u radnom posjetu Engleskoj, baš kako je i najavio protekle srijede, prilikom objave kandidata na press konferenciji u Rusanovoj. Cilj je bio još jednom obići sve hrvatske reprezentativce na Otoku, uoči okupljanja i skorašnje prijateljske utakmice s reprezentacijom Belgije u Bruxellesu.

Po dolasku u London, u srijedu navečer sastao se s kapetanom hrvatske reprezentacije Darijom Srnom, a dan kasnije i odgledao susret između Fulhama i Šahtara.

Tijekom boravka u Londonu izbornik se susreo s trojcem iz Tottenhama, Vedranom Ćorlukom, Nikom Kranjčarom i Lukom Modrićem, također i s napadačem Arsenala Eduardom da Silvom, a u petak u Manchesteru i s napadačima Blackburna i Boltona, Ivanom Klasnićem i Nikolom Kalinićem, gdje je razgovarao i s trenerom Roversa Samom Allydarceom.

Podsjećamo, napadački dvojac je ovoga puta izostao s reprezentacijskog popisa, Kalinić zbog utakmice mlade reprezentacije i dvoboja s Francuzima, a Klasnić zbog ozljede lista, zbog koje je i propustio pet posljednjih utakmica svoga kluba.

U subotu je Bilić gostovao na Emiratesu, gledao uživo dvoboj Arsenala i Sunderlanda, a u nedjelju navečer će pak gostovati u studiju BBC-ja, u sklopu emisije 'Match of the day 2', gdje će u društvu voditelja Adriana Charlesa komentirati utakmice 27. kola Barclays Premier League, između ostalih i onu Wigana i Tottenhama, kao i onu Blackburna i Boltona, direktnom okršaju spomenutog hrvatskog napadačkog dvojca.

U ponedjeljak ujutro, u 11 sati, Slaven Bilić će prisustvovati treningu Spursa, pogledati naše reprezentativce i porazgovarati s trenerom Harryjem Redknappom, a u kasnim poslijepodnevnim satima vratit će se avionom natrag u Hrvatsku.

Okupljanje hrvatske reprezentacije za dvoboj s Belgijom je u nedjelju, posljednjeg dana veljače.