ZAHTJEVI UEFI

Turci krenuli u bitku: Bebeka optužuju i za namještanje!

19.03.2016 u 14:24

Bionic
Reading

Fenerbahče je pod arbitražom hrvatskog suca ispao iz Europske lige u Portugalu, a u Istanbulu se ne stišavaju žučne reakcije na njegovo suđenje

Ivan Bebek je sudio uzvratni ogled osmine finala nogometne Europske lige u kojemu je Braga u posljednjih 25 minuta okrenula prednost gostiju iz prvog dvoboja i plasirala se u idući krug. Turci su dvoboj završili s tri igrača manje i osjećaju se - osakaćenima.

'Javnost je jasno mogla vidjeti skndalozne odluke Uefinog suca i naš čvrst stav je da one ne spadaju u sferu uobičajenih pogrešaka! Bebekovo suđenje treba do kraja rasvijetliti i kazniti,' poručuju iz Fenera i produbljuju svoje sumnje.

'Tražit ćemo sastanak s turskim savezom i predstavnicima Uefe, a provjerit ćemo i kod kladioničarskih cehova je li bilo sumnjivih oklada na našu utakmicu,' jasno je u kojem smjeru idu optužbe iz Fenerbahčea. Nastavljaju...


'Zahtijevamo istragu o mogućem namještanju utakmice i ulozi suca u toj eventualnoj priči. Želimo provjeru ispisa poziva s njegovog mobitela i njegovog imovinskog stanja,' zaključuju iz kluba koji se, prenosi goal.com, već godinama osjeća na udaru Uefe zbog brojnih kazni i snakcija kojima su bili podvrgnuti u proteklom razdoblju. Ovo vide kao novi čin napada na svoj klub.