UŽASNA NESREĆA

Tuga na 'Otoku'; poznati vratar totalno se slomio kada je vidio prizor iz pakla

28.10.2018 u 11:15

Bionic
Reading

Nakon što se srušio helikopter u blizini King Power stadiona, a u kojem je bio vlasnik Leicestera Vichai Srivaddhanaprabha, gotovo nitko od igrača više nije bio u klubu osim danskog golmana Kaspera Schmeichela koji se emocionalno slomio

Leicester je odigrao 1:1 protiv West Hama, svi igrači su krenuli kućama, ali Schmeichel je iz nekog razloga ostao dulje na stadionu. Kad je čuo prasak, kako kažu svjedoci za Daily Mail, izašao je sa stadiona i potrčao prema 200 metara udaljenom parkiralištu na koji je helikopter pao.

Već je tada bilo jasno da je teško netko preživio nesreću iako još nema potvrde policije. Schmeichel je stao ispred olupine helikoptera koja je još bila u plamenu, primio se za glavu i zaplakao, prenosi RTL.

Još nema ni potvrde koliko je ljudi bilo u helikopteru, ali prema neslužbenim informacijama to su bili Vichai Srivaddhanaprabha i pilot.

Sky Sports piše kako sin vlasnika Leicestera Aiyawatt 'Top' Srivaddanaprabha, koji je potpredsjednik kluba, te sportski direktor kluba John Rudkin nisu bili u helikopteru.