TRENER SPLIĆANA O NOVOM PRVENSTVU

Tudor: Skupo ćemo prodati svoju kožu

05.07.2013 u 10:33

  • +16

Hajduk 2013-14. - novi dres Macron

Izvor: Pixsell / Autor: Tino Jurić / PIXSELL

Bionic
Reading

'Ni jedni ni drugi nećemo biti u top formi, nedostajat će nam još jedan ili dva tjedna priprema, ali znatiželjan sam vidjeti plodove našeg rada iako ni nove ni glave neće biti na sto posto', najavio je trener Hajduka Igor Tudor subotnji okršaj s Dinamom za prvi trofej sezone, Superkup

'Pripreme su bile odlične, izvrsne - ali, opet, u zadnjih dvadeset godina nisam čuo nijednog trenera koji je kazao da su pripreme bile loše! Napravili smo dobar posao, nema ozlijeđenih, a svi igrači dobili su minutažu. Slijedi nam intenzivan period u kojemu ćemo, nadam se, što dulje igrati u ritmu nedjelja - srijeda, pa će svi i dobiti priliku', naglasio je Tudor.

Uoči nove nogometne sezone Hajdukov trener smatra da je 'i laiku jasno da je pitanje prvaka Hrvatske borba u jednom smjeru' te priznaje da su nakon pojačavanja kadra i Rijeka i Split 'pinkicu ispred Hajduka' - ali uvjeren je da će njegova momčad skupo prodati svoju kožu i da će svaka ekipa koja želi osvojiti bod protiv Hajduka dobro iskrvariti.

'Sutra naše šanse rastu s obzirom da se radi o samo jednoj utakmici, mada moram iskreno kazati da i sa sportskog i sa moralnog aspekta možda nije pošteno da se igra kod njih. Ako se već radi o susretu prvaka i osvajača Kupa, možda bi bilo logično da se igra na neutralnom terenu', smatra Tudor.

Kapetan momčadi Mario Maloča stavlja Dinamo u ulogu favorita jer, kaže, očito imaju dosta novca i kupuju igrače od nekoliko milijuna eura - makar je u jednoj utakmici sve moguće. Upitali su ga i oko glasina o prelasku u turski Besiktas, kod novog trenera Slavena Bilića.

'Ne, nisam bio u direktnom kontaktu s njim, ali puno kontakata postoji, pa i s Besiktasem. Odlazak je, čini mi se, normalna stvar, svi zajedno ćemo odlučiti što je najbolje za mene i za klub', kazao je Maloča.