SPEKTAKL U MAKSIMIRU

Tribine će biti tijesne, a koreografija neviđena

07.09.2010 u 11:26

Bionic
Reading

Nogometna euforija opet trese Hrvatsku. Stadion u Maksimiru protiv Grčke će biti pun, a odlična predstava Bilićevih izabranika u Latviji podigla je optimizam u javnosti koja je uvjerena u novu pobjedu

'Grci nemaju šanse u Zagrebu i popit će par komada', to se najčešće može čuti na ulicama hrvatskih gradova, u kafićima i drugim javnim mjestima. Gotovo svi su uvjereni u uspješni nastavak novog kvalifikacijskog ciklusa. Pesimista je malo, a koliko su hrvatski navijači uvjereni u tri boda, najbolje se može vidjeti i prema anketi na HNS-ovoj internetskoj stranici.

Na pitanje kako će Hrvatska odigrati s Grčkom, 29 posto glasača misli da će 'kockasti' slaviti s više od dva gola razlike, a njih 64 posto s jednim ili dva gola viška. Znači, 93 posto je sigurno u pobjedu. Njih šest posto misli da će dvije reprezentacije odigrati neriješeno, a tek jedan posto da će domaćin izgubiti.

Podrška s tribina neće izostati. Do utorka je prodano 28 tisuća ulaznica, a svi oni koji su još zainteresirani mogu od 12 sati pa sve do 15 minuta prije početka utakmice kupiti preostale ulaznice. Podsjećamo, cijena za sjever gore je 30 kuna, sjever dolje 40, istok 100, zapad gore 120 i zapad dolje 200 kuna.

Navijačka skupina Uvijek vjerni pripremila je koreografiju. Na sjevernoj tribini pojavit će se 12 hrvatskih zastava u čast vatrogascima s Kornata, a one simboliziraju 11 igrača i izbornika. Za istočnu tribinu je najavljen najveći dres hrvatske reprezentacije.